Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mensen die elkaar beter gaan begrijpen - daar wordt de wereld mooier van. Daarom schrijft Laura zo graag. Ze helpt anderen hun verhaal te vertellen, ook als dat ingewikkeld of ongemakkelijk is.

Als iemand met zijn hele hart vertelt, is Laura al snel geboeid. Of het nou gaat om een nieuwe techniek voor waterzuivering, of om het verlies van een kind: ze schuwt de moeilijke vragen niet. Laura heeft oog voor detail, leeft zich in en vraagt door tot drie cijfers achter de komma. Ze is scherp en zorgvuldig, ze schaaft totdat mensen zich écht herkennen in de tekst en de boodschap de lezer raakt. 

Laura  bevrijdt mensen - als het nodig is - van een gebrek aan focus, een overschot aan vakjargon of eventuele schaamte. Haar oprechte interesse maakt dat ze door kan vragen, zowel bij kwetsbare mensen als bij doorgewinterde directeuren. Ze wil mensen graag doorgronden en voelt een grote verantwoordelijkheid om hun verhaal zo zuiver mogelijk te verwoorden. Het levert heldere teksten op, die doordringen tot het hart van het verhaal.

Laura werkt sinds 2005 als freelance tekstschrijver in Den Bosch en omgeving. Voordat ze voor zichzelf begon, was ze communicatieadviseur bij verschillende overheden en bedrijven.